Welke halslijn kies jij voor je trouwjurk?

Welke halslijn kies jij voor je trouwjurk?

Welke halslijn kies jij voor je trouwjurk? 

Sweetheart -V-halsHooggesloten of Rond?

Kies je voor de halslijn van je trouwjurk voor een sexy diepe V-hals, een romantische sweetheart, een elegante strapless of hooggesloten hals? 
Je begint je zoektocht naar je ideale droom trouwjurk meestal met het silhouet maar of je nu kiest voor een zeemeermin, prinsessen trouwjurk, fit and flare jurk, of A-lijn trouwjurk in alle stijlen vind je jurken met verschillende halslijnen. 

We helpen je graag een handje met een overzicht van de halslijnen die je kunt kiezen bij Ladybird bruidsmode. Zo kun je kiezen uit een ronde hals (of boothals), sweetheart lijn, strapless, off-shoulder, V-hals of diepe V-hals, Queen Anne of hoog gesloten halslijn. 

Sweetheart Halslijn

Een sweetheart halslijn is super romantisch en van alle tijden. Al jaren een hele populaire halslijn bij onze bruiden! Het accent komt te liggen op je decolleté en maakt je nek optisch langer. Voor bruiden met een volle boezem heeft Ladybird prachtige trouwjurken met een sweetheart halslijn in grote maten. 

KENZIE jurk

ALVINA jurk

Strapless Halslijn

Een strapless trouwjurk accentueert je sleutelbeen en nek en legt het accent van je jurk meer op je taille en je rok. Ladybird biedt verschillende variaties in de strapless modellen zoals een sweetheart lijn in de vorm van een hartje, een meer rechte strapless lijn en een golvende versie. Een strapless jurk past ook heel goed bij bruiden met een vollere bustemet name de sweetheart en golvende variant.

Bekijk in de grote maten jurken de verschillende strapless trouwjurken! Een rechte strapless hals is heel geschikt voor bruiden met een kleinere buste. 

 

SAMARA jurk

STARDUST jurk

Off-shoulder Halslijn (off-the-shoulder) 

De off-shoulder halslijn is populair omdat deze halslijn super romantisch en vrouwelijk is. Je schouders worden heel mooi geaccentueerd in een off-shoulder trouwjurk. Deze lijn is heel geschikt voor de “peer-vormigebruid met smalle schouders. Let erop bij het passen dat je goed kunt bewegen (en dansen) in deze jurk en dat de schouderbandjes je voldoende bewegingsruimte geven. Een perfecte keuze wanneer je de strapless jurk niet spannend of romantisch genoeg vindt. 

KYNDALL jurk

NELLIE jurk

V-hals en diepe V-hals 

De klassieke V-hals lijn is al jaren populair bij bruiden met een gemiddelde buste maat. Deze lijn is iets minder geschikt voor bruiden met een kleine buste. Het accentueert je prachtige decolleté en doet je langer lijken. De laatste jaren zien we bij Ladybird de vraag naar trouwjurken met een diepe V-hals (ook wel plunging genoemd) toenemen. Super sexy en vrouwelijke trouwjurken met een hele diepeplunging V-hals. 

BREE jurk

FRITHA jurk

Ronde hals of Boothals 

Een trouwjurk met een ronde hals of boothals is perfect voor de romantische bruid met smalle schouders en een kleine buste. Door de boothals creëer je de illusie dat je schouders breder worden. 

NICOLETTE jurk

BAHSA jurk

Halslijn met doorzichtig kant 

Een hele populaire trend in bruidsmode zijn de trouwjurken met doorzichtig kantook wel see-through lace effect, illusie effect of tattoo effect genoemd. Deze stijl wordt veel gekozen door bruiden omdat het kant enerzijds zorgt voor een super romantische, sexy en vrouwelijke look maar waarbij je je anderzijds als bruid niet direct geheel bloot geeft. Bij veel van de Ladybird trouwjurken is zowel kant als tulle verwerkt in zowel de halslijn alsook op de rug en lijkt het alsof het kant op jouw lichaam is gegoten. 

INDIRA jurk

LOGAN jurk

Queen Anne halslijn 

Deze halslijn is iets minder bekend als bijvoorbeeld de sweetheart of strapless hals maar wordt steeds populairder. Een Queen Anne halslijn heeft veelal een hartvormige hals (als sweetheart) met kapmouwtjes of schouderbandjes. Niet te verwarren met een halter, want bij de Queen Anne sluit de jurk over de schouders en niet in de hals. Bij Ladybird verwerken we het fijnste kant in zowel de schouderbandjes als kapmouwjes. 

ALIZAH dress

JIMENA dress

Heb je de perfecte halslijn voor je droomtrouwjurk gevonden? Maak dan snel een afspraak bij een van Ladybird resellers.

Deel dit artikel

Vorige Volgende
ladybird

Kies uw taal

Kies hieronder uw taal: