Aan het laden...

FAQs

Veelgestelde vragen

MIJN DROOMJURK VINDEN

Er zijn veel manieren om de zoektocht naar uw droomjurk te beginnen. U kunt een weddingplanner raadplegen, met vrienden praten of @ladybirdbridal volgen op Instagram en Pinterest accounts om u te laten inspireren.   Bezoek daarnaast de website www.ladybird.nl om verschillende stijlen, silhouetten en trends te ontdekken en sla uw favorieten op. We raden u ook aan om u te abonneren op de Ladybird-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en gebeurtenissen.
Ladybird-trouwjurken zijn verkrijgbaar in boetieks over de hele wereld. U kunt een Ladybird-jurk kopen bij een van onze vele erkende dealers. Kijk op om de dichtstbijzijnde winkel te vinden en een afspraak te maken. Als u op zoek bent naar een specifieke jurk, bel dan de dichtstbijzijnde winkel om de beschikbaarheid te controleren. 
We raden 9-12 maanden voor uw trouwdag aan. Is uw trouwdatum eerder of hebt u besloten spontaan te trouwen, dan hebben we ook jurken die u kunt passen en dezelfde dag mee naar huis kunt nemen.   
Om volledig voorbereid te zijn op de grote dag, bestellen de meeste bruiden hun jurk 6-8 maanden van tevoren. Dit geeft genoeg tijd om uw jurk aan te passen en comfortabel uw fittingen te plannen, zodat u er hemels uitziet en u geweldig voelt in uw droomjurk. 
Voor prijzen van specifieke jurken kunt u terecht bij uw dichtstbijzijnde erkende dealer, zij zullen u gedetailleerde informatie geven. Ga naar https://www.ladybird.nl/winkelzoeker om de dichtstbijzijnde winkel te vinden
Wij geloven dat het vinden en kopen van uw droomjurk een persoonlijke en onvergetelijke ervaring is die het deskundige advies van onze stylisten in een van onze boetieks vereist. Daarom bieden we tot op heden geen online winkelervaring.

UW BEZOEK PLANNEN      

Elke bruid is uniek, maar ze hebben één ding gemeen. Ze willen zich allemaal mooi voelen! We nodigen u uit om deel uit te maken van onze bruidsdroom en dat speciale gevoel te ervaren in onze bruidswinkels.
Uw gezondheid en veiligheid zijn altijd onze topprioriteit geweest. Elke erkende dealer heeft de juiste afmetingen om u en uw gasten veilig te houden tijdens uw afspraak.
Het aantal gasten dat u mee kunt nemen is afhankelijk van de lokale regelgeving.  Neem contact op met uw dichtstbijzijnde winkel.
Natuurlijk! Wij raden aan dat u uw vrienden en geliefden zorgvuldig kiest en ze beperkt tot 2-3 personen om u te helpen bij het kiezen van uw droomjurk.   Momenteel kunt u vanwege COVID-19-beperkingen met het volgende aantal gasten komen op basis van de lokale wettelijke beperkingen. Wij raden aan contact op te nemen met de winkel voordat u naar uw afspraak gaat.
Het hangt af van de locatie. Gebruik onze winkelzoeker op de Ladybird-website om een erkende Ladybird-dealer bij u in de buurt te vinden. Als u op Google zoekt op de naam van uw winkel, vindt u informatie over de huidige openingstijden.  

MIJN EERSTE AFSPRAAK   

Een afspraak zorgt ervoor dat u persoonlijk deskundig advies krijgt van de winkelstylisten en maakt het vinden van uw droomjurk tot een prachtige en onvergetelijke ervaring.  Vraag uw afspraak online aan via de Ladybird-website. 
Nadat u online uw afspraak hebt aangevraagd, neemt een styliste telefonisch of per e-mail contact met u op om de beste dag en het uur voor uw afspraak af te spreken. Wanneer u aankomt, zal ze u helpen met de selectie van stijlen die u kunt proberen.
De duur van afspraken in de winkel is afhankelijk van de dag van de week en het schema van de geautoriseerde dealer.
Wij verzoeken u vriendelijk om ons van tevoren te laten weten als u uw afspraak wilt wijzigen of annuleren.  De contactgegevens van uw winkel vindt u op https://www.ladybird.nl/winkelzoeker
Omdat elke erkende dealer anders werkt, is het raadzaam om de winkel te raadplegen, aangezien zij het proces van de fittingen en mogelijke aanpassingen zullen uitleggen.
Omdat elke erkende dealer anders werkt, raden wij u aan dit vóór uw afspraak te vragen. Uw deskundige styliste zal er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van uw Ladybird-jurk. 
Als deskundige bruidsstylisten leggen zij uit hoe de jurk op jouw maat kan worden gepast.
Allereerst is de maat slechts een getal. Wij geloven dat iedereen en de bruid het verdient om er mooi uit te zien en zich mooi te voelen!  We raden u aan deze informatie voor uw bezoek te delen, zodat de winkel alle benodigde voorbeeldjurken kan voorbereiden. Ladybird-jurken variëren van EU-maat 32 - 60 (UK-maat 6 - 34).
Aanpassing of personalisatie is mogelijk met geselecteerde Ladybird-jurken. Uw deskundige styliste kan adviseren en aanbevelen welke aanpassingen aan welke jurk kunnen worden gemaakt. De meest populaire soorten aanpassingen zijn onder meer het aanpassen van de lengte van de sleep, variaties in de vorm en/of diepte van de halslijn, mouwlengtes, het mouwloos maken van de jurk of het kiezen van een andere kleur.

BETALINGSVOORWAARDEN - BRIDAL

Omdat elke erkende dealer anders werkt, raden we aan om dit aan de winkel te vragen, aangezien zij het betalingsproces zullen uitleggen.

OVER LADYBIRD-DESIGN EN -COLLECTIES

De artistiek directeur van Ladybird is Ingrid van den Brink. Elke bruid is uniek en zij weet als geen ander dit te vertalen naar de mooiste designs met de huidige trends.
  • Ladybird: Het unieke van elke bruid zichtbaar maken dankzij de uitgebreide collectie ontwerpen met de meest perfecte elementen.
  • Lovely: Romantische ontwerpen met de focus op delicate en dromerige vibes.
  • Plus Size: Schoonheid komt in elke stijl en vorm. Jurken in grote maten zijn gemaakt om te passen, rondingen te omarmen, plattere figuren te creëren en ondersteuning te bieden waar nodig.
  • Ladybird #WeDoEco  Is een vernieuwende collectie eco bruidsjurken. Onze missie bij Pronovias Group om van deze wereld een gelukkigere plek te maken door de dromen van elke bruid te kleden en met #WeDoEco doen we dat op een duurzame manier.
Ladybird houdt zich aan de hoogste kwaliteitsnormen met het meest deskundige technische team dat een diepgaande kwaliteitscontrole van elke jurk uitvoert voordat ze in de winkels worden afgeleverd. Tijdens dit proces zorgen ze ervoor dat elke jurk perfect is en voldoet aan de exacte vereiste afmetingen.

ZODRA U UW JURK HEBT GEKOCHT  

Aangezien elke erkende dealer anders werkt, is het aan te raden om de winkel te raadplegen, aangezien zij het fittingsproces zullen uitleggen. De kosten van aanpassingen zijn niet altijd inbegrepen in de prijs van de jurk. Bespreek dit dan met uw bruidsstylisten.
Als u vliegt, zorg er dan voor dat uw trouwjurk voldoet aan de handbagagevereisten van je luchtvaartmaatschappij. Controleer vooraf bij de luchtvaartmaatschappij of u voldoende ruimte hebt om de jurk op te bergen.
Controleer of uw dichtstbijzijnde erkende dealer deze service voor u kan aanbieden.

NA UW HUWELIJK:

Al onze jurken hebben een binnenlabel met instructies voor de stomerij. Gelieve deze zorgvuldig te volgen. Voor elk item is er een verzorgings- en bewaaradvies, dat u kunt vinden op het samenstellingslabel dat bij de jurk of het accessoire zit. Omdat het kleding is die gemaakt is van delicate stoffen en afwerkingen, raden we u aan een speciaal schoonmaakmiddel te gebruiken.
Als u de foto's van uw droomdag wilt delen, stuur ze dan naar: marketing.ladybird@pronoviasgroup.com U kunt ze ook delen op uw eigen sociale media met de hashtags:
  #LadybirdBride
of ons taggen @LadybirdBridal
Als u andere bruiden wilt vertellen over uw positieve ervaring met ons, dan kan dat: laat een review achter in Google voor de winkel waar u uw jurk hebt gekocht.  

KUNT U HET ANTWOORD DAT U ZOCHT NIET VINDEN?

ladybird

Kies uw taal

Kies hieronder uw taal: