Hoe vind ik de perfecte pasvorm?

Aan het laden...
Hoe vind ik de perfecte pasvorm?

Hoe vind ik de perfecte pasvorm?

Een A-lijn is een goede keuze voor bijna elke bruid. Deze pasvorm benadrukt de vrouwelijke vormen op het bovenlichaam en loopt na de taille uit in de rok. Jurken met deze pasvorm zijn geschikt voor smallere vrouwen of vrouwen die in verwachting zijn.

A-lijn

An A-Line model is a good choice for pretty much any woman. It emphasizes female curves on the top and spreads out from the waistline in a skirt. This fit is perfect for smaller or expecting women. 

PEYTON dress

PAYTIN dress

Empire bruidsjurk

De taille van de trouwjurk zit net boven de natuurlijk taille van het lichaam en net onder de borst. De vrouwelijke vormen worden lichtelijk verborgen maar de taille kan geaccentueerd worden door een passende riem of een strik.  Heb jij weinig vrouwelijke vormen of ben je in verwachting? Dan is deze pasvorm perfect voor jou! 

RENATA jurk

522042ZW jurk

Ball Gown bruidsjurk

De beste pasvorm voor een prinses! Trouwjurken in deze pasvorm sluiten prachtig aan bij de borst en lopen uit in een volumineuze rok. Deze stijl is super flatterend voor de langere vrouw en uitermate geschikt voor de bruid die een groot entree wil maken! 

KENZIE jurk

LUELLA jurk

Sheat/Column bruidsjurk

Heb jij een smal silhouette en wil jij die elegante uitstraling op jouw trouwdag? Dan is deze stijl voor jou gemaakt! 

LOTTIE jurk

NICOLETTE jurk

Trumpet/Mermaid bruidsjurk 

Deze pasvorm benadrukt alle vrouwelijke vormen. Je creëert een slanke taille doordat de trouwjurk aansluit bij het bovenlijfje en halverwege de heup of op de knie uitloopt. Een geweldige pasvorm voor een atletisch lichaam of vrouwelijke vormen. 

FRITHA jurk

INDRA jurk

Heb je de perfecte pasvorm voor je droomtrouwjurk gevonden? Maak dan snel een afspraak bij een van Ladybird resellers.

Deel dit artikel

Vorige Volgende
ladybird

Kies uw taal

Kies hieronder uw taal: